VRAGEN

Twijfel niet,
Stel ze!

Veel gestelde vragen

Onze levertijd bedraagt 6-8 werkdagen naar Nederland. De levertijd naar België bedraagt 9-11 werkdagen beide exclusief verwerkingstijd. Deze is gemiddeld 1-2 werkdagen. Verzendkosten zullen nooit in rekening worden gebracht.

In Nederland worden onze bestellingen geleverd door DHL, in België door GLS.

U kunt uw bestellingen tot 14 dagen na ontvangst retourneren zonder hier een rede voor te geven. De geretourneerde artikelen moeten alle accessoires en onderdelen bevatten die bij levering in de doos zaten, inclusief de doos.

Wij bieden achteraf betalen aan via de betalingsoptie Klarna. Hierdoor betaalt u uw bestelling pas wanneer u ze ontvangen heeft.

Uw veiligheid is onze prioriteit. Al onze producten zijn CE gecertificeerd wat wil zeggen dat ze voldoen aan de Europese veiligheidseisen. Onze producten ondersteunen QI wat zorgt voor de communicatie tussen de oplader en je apparaten, hierdoor voorkom je onder andere het overladen van een apparaat.

Wij vinden het ook belangrijk dat jij als klant zo goed mogelijk geholpen wordt. Daarom is onze missie om een zo optimaal mogelijke klantenservice te bieden. Wees dus niet bang om je vraag te stellen, wij helpen je graag!

Stuur ons een bericht

Uw winkelwagen

Welke taal spreek je?