Verzending & Retourneren

Verzending

Onze levertijd bedraagt 6-8 werkdagen naar Nederland. De levertijd naar België bedraagt 9-11 werkdagen beide exclusief verwerkingstijd. Deze is gemiddeld 1-2 werkdagen. We versturen onze producten vanuit onze eigen voorraad gelegen in ons fulfilment center in het buitenland. 

Bestellingen in Nederland worden geleverd door DHL, in België door GLS.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht is het verplicht de track and trace code en de website waarop wij de zending kunnen volgen met ons te delen via de email: [email protected] . Als u dit niet doet kunnen wij uw retourzending niet in behandeling nemen. 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download hier het retourformulier. 

Stuur het ingevulde retourformulier samen met de factuur mee met de zending. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.

Uw winkelwagen

Welke taal spreek je?