Over Ons

Wie Zijn Wij

Onze eenvoudige gebruikerservaring en productvormen zijn ontworpen voor elke kamer van je huis. We ontwikkelen onze producten rond uitstekende ontwerpen, hoge kwaliteit en functionaliteit. Niemand wil technische accessoires die alleen maar functioneel zijn, maar ook de juiste look & feel.

Van industrieel ontwerp tot marketing, alles doen we in-house. Gevestigd in West-Europa, Nederland. “Tech for your Spaces, Favolt.”

Intergratie

Wij geloven dat technologie naadloos in je huis moet passen en je leefomgeving moet verbeteren zonder afbreuk te doen aan de esthetiek.Ontworpen om een integraal onderdeel van je interieur te worden.

Gecombineerd met een eenvoudige gebruikerservaring, voor volledige integratie in je leefruimte.

Innovatie

We ontwerpen onze producten vanaf de grond. Dit geeft ons alle controle over het ontwerp, wat betekent dat we de producten kunnen maken die we echt willen.

OUR CORE VALUES

Betrouwbaarheid

We streven ernaar altijd en overal betrouwbaar te zijn. We luisteren en werken voortdurend aan het winnen van vertrouwen door kwaliteitsproducten en consistentie te leveren. Dit bereiken we door gebruik te maken van de beste materialen en de nieuwste technologieën.

Design is geen bijzaak

“We brengen esthetiek en functionaliteit in balans door de beste materialen te combineren met hedendaags vakmanschap, doordacht design en solide constructies.”


Nieuwsbrief

Voor vragen over bestellingen kunt u een e-mail sturen naar support@favolt.co

Voor vragen over de groothandel kunt u mailen naar sales@favolt.co