About Us

We Love Freedom
We Love Innovation

Wij worden gedreven door de mogelijkheden en kansen die op ons pad komen en die we zelf hebben gecreëerd. We houden van reizen en ontdekken omdat dit ons leven verrijkt.

We dislike limitations and the inability to control things. With freedom we come to new insights and this defines who we are, we discover how we want to live and what we want to do.

Innovation

Wij moedigen u aan al de mogelijkheden te verkennen. Net als onze gebruikers, blijven we zoeken naar nieuwe manieren om dingen anders te doen, en onze manier van leven te verbeteren.

Vitality

Wij hechten waarde aan de voortzetting van een positief zinvol bestaan en aan het vermogen om te leven en te ontwikkelen. Wij ondersteunen u voortdurend in het ontdekken van de wereld.

OUR CORE VALUES

Reliability

We streven ernaar altijd en overal betrouwbaar te zijn. Wij luisteren en zullen voortdurend werken om uw vertrouwen te winnen, door het leveren van kwalitatieve producten en consistentie.

Our Positioning

Favolt gaat verder dan alleen het idee van het verkennen van de wereld. Het maakt niet uit wie je bent, wat je wilt doen, hoe je wilt leven en waar je voor staat. Wij bieden de tools waarmee je elke dag weer meer uit je leven kan halen.

Onze duidelijke positionering is erop gericht dat onze gebruikers plezier hebben, en zich grenzeloos en vooruitstrevend voelen, of je nu onderweg bent, op het werk, met vrienden of thuis.

Newsletter

For questions regarding orders, please send an e-mail to ask@favolt.support

For wholesale enquiries, please mail to wholesale@favolt.support